Sælg mere med seo

Markedsføringen er for alvor flyttet til Internettet, hvorfor det er vigtigt for virksomhederne at få hjælp til seo.

 

Seo, som er kort for søgemaskineoptimering, hjælper nemlig dit firma med at blive synligt i Google og andre søgemaskiner.

 

Google sidder dog så tungt på søgemarkedet, at det for meste kun giver mening at fokusere på dem.

 

De brugere som finder ens virksomhed via søgeresultater betegner man som organisk trafik. Når først ens firma har fået lavet noget godt seo og fået nogle gode placeringer i Google, så er denne organiske trafik gratis.

 

Dit firma kan derfor sælge en masse produkter uden at skulle betale ekstra til Google eller andre, når firmaet først har fået tilkæmpet sig nogle gode placeringer. Der kan dog være noget ekstra arbejde med at holde de placeringer, så man ikke bliver overhalet af konkurrenter. Se den store guide til seo 2018.

Organisk trafik konverterer godt

Udover at organisk trafik er gratis i modsætning til betalt annoncering, så konvertere organisk trafik også virkeligt godt. Når man søger efter et emne på Google og herefter klikker ind på dette, så har man en stor interesse i emnet.

 

Google er også god til at vise de mest relevante hjemmesider øverst i deres index, så brugerne er glade og får præsenteret de bedste og rigtige resultater.

 

Den organiske trafik er derfor meget målrettet netop din hjemmeside, hvilket bevirker denne trafik konverterer rigtigt godt.

 

Samtidig er folk der Googler produkter og virksomheder ofte langt fremme i deres købsproces, hvorfor det er et rigtigt godt tidspunkt at få dem ind på ens egen hjemmeside.

 

Her skal man så have en god landingsside, som er målrettet til denne organiske trafik. Når dette er på plads, så har man en rigtig effektiv afsætningskanal via nettet.

 

Seo er fremtidens markedsføring

Folk er trætte af alle de betalte annoncer, som man hele tiden bliver præsenteret for. Derfor er mange også begyndt at benytte sig at såkaldte pop up blockere, som fjerner disse reklamer for en.

 

I stedet vil vi have noget god og brug information, som giver os værdi og kan svare på vores Google forespørgsel.

 

Når et firma er i stand til at besvare dette på en god måde, så er den besøgende på hjemmesiden også meget mere tilbøjelig til at købe hos dette firma.

 

Man kalder denne for markedsføring for ”content markedsføring”, som går ud på firmaet tilbyder nogle gode og gratis guides, som løser læsernes behov.

 

Det er en måde at tænke win-win, hvor både kunde og virksomhed er glade. Dette er der meget stor fremtid i, hvorfor det er en vigtig disciplin at mestre. Seriøse seo firmaer tilbyder derfor også dette.

 

Enten producere de selv dette gode indhold, ellers hyrer de tekstforfattere til formålet. Når de gode guides er lavet, begynder folk at linke til dem, hvilket styrker din virksomheds placeringer i søgeindekset.

 

Dermed opnår virksomheden en højere placering i Google, samtidig med den hjælper en masse folk med deres problemer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *